Vanilkový lusk Gourmet B

Neohodnoceno

xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx xxx

Balení
Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 Kč 2 Kč 3 Kč 5 Kč 1 Kč 2 Kč 3 Kč 5 Kč od 1 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Vanilkový lusk Gourmet B
Neohodnoceno
Vanilka ze Sumatry
Vanilka ze Sumatry
z farmy přímo k vám
naše vanilka roste v nadmořské výšce 770 až 1080 m.n.m.
Naše vanilka roste
v nadmořské výšce 770 - 1080 m.n.m.
Roste přímo v džungli, ve svém přirozeném prostředí bez použití chemie a různých pesticidů
Původ přímo z džungle
bez použití chemie
Pro partnery
Pro partnery
možnost VOC

Detailní popis produktu

ODRŮDA: Vanilla planifolia (Bourbon)

PŮVOD: Sumatra

OBSAH VANILINU: 2,0 až 3,0 %

DÉLKA LUSKU: 13 až 18 cm

ZBYTKOVÁ VLHKOST: 32 až 35 %.

POPIS PRODUKTU

Růst lusku prémiové vanilky vyžaduje minimálně 9 měsíců od opylení květu, aby byla dosažena úplná zralost. Lusk má plně vyvinuty všechny aromatické látky, v okamžiku sklizně je zajištěna jeho celistvost (nedochází k puknití). Po dokončení procesů fermentace, staření a sušení jsou lusky celistvé, mohou mít tenší tvar a lesklý olejový povrch. Lusky mohou mít mírné defekty a poškození.

URČENÍ

Domácí cukráři, pekaři a kuchaři, vyžadující exkluzivní chuť, vůni, kvalitu a design. Výrobci prémiových alkoholických drinků, piva a jiných nápojů.

 

KONCENTRACE

2 až 3 % vanilinu z vysušeného lusku (případně po senzorické anylýze doplníme koncentrace dalších látek).

INGREDIENCE

Přírodní vanilkový lusk, nic více.

ZÁRUKA

Vanilková orchidej je pěstována ve svém přirozeném prostředí, obklopená tropickou džunglí. Pro svůj růst nepotřebuje kooperaci s člověkem, s výjimkou opylení květů a sběru lusků. Po sklizni jsou lusky ručně tříděny a dále zpracovávány ve svém přirozeném prostředí. To vše lidmi, pro něž je vanilka podstatným smyslem života.

FYZIKÁLNÍ VLASTNOSTI

Mají stejný intenzivní chuťový profil jako Gourmet A. Pro dosažení pružnosti je zbytková vlhkost lusků snížena na max 32% hmotnosti lusku. Mají hnědý, olejový vzhled. Tělo je pružné, ale není tak baculaté a dlouhé jako u Gormet A. Mohou mít mírné vizuální defekty v podobě skvrn a mírná poškození typu prasklina. Mají větší počet vanilkových lusků na 1 kg.

DOBA POUŽITELNOSTI

24 měsíců v neotevřeném balení při teplotě <20°C.