Caldera Love Shot

 Caldera Love Shot – Exotický elixír lásky

  • BALENÍ: Doypack 150g
  • PŮVOD: Sumatra
  • KONZISTENCE: sypaná směs
  • SLOŽENÍ: Červený zázvor 30 %, mletá vanilka Planifolia (Bourbon) 30 %, palmový cukr 20 %, originální indonéské koření 15 %, citronová tráva 5 %. Bez konzervantů, barviv a alergenů.
369 Kč
Dostupnost: Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.2.2025
Caldera Love Shot
Ikonka pro konkurenční výhodu, naše vanilka je přímo z farmy
Vanilka ze Sumatry
z farmy přímo k vám
Ikonka pro konkurenční výhodu, naše vanilka roste mezi vulkány
Naše vanilka roste
v nadmořské výšce 770 - 1080 m.n.m.
Ikonka pro konkurenční výhodu, naše vanilka má původ přímo z džungle
Původ přímo z džungle
bez použití chemie
Ikonka pro konkurenční výhodu, velkooobchod pro partnery
Pro partnery
možnost partnerských slev

Detailní popis produktu

Caldera Love Shot – Nápoj lásky

Exkluzivní horký nápoj, který zahřeje tělo i duši. Spojení pikantního červeného zázvoru, sladkého palmového cukru, svěží citronové trávy a afrodiziakální vanilky tvoří dokonalý elixír lásky. Stačí jeden doušek a okamžitě pocítíte, jak vás obklopí příjemné teplo a smyslná vůně exotických ingrediencí.

Caldera Love Shot je ideální pro každou chvíli, kdy chcete prožít vášeň i blízkost.

Použití:

Stačí 10 g směsi (1 polévková lžíce) zalít 100 ml vroucí vody, promíchat a vychutnat si jedinečnou kombinaci chutí. Ideální pro chvilky relaxace, romantické večery nebo jako voňavé zpestření chladných dnů.

Záruka

Vanilková orchidej je pěstována v tropické džungli, v přirozených podmínkách, které podporují její růst. Jedinou lidskou pomocí je ruční opylení květů a následná sklizeň. Lusky jsou poté ručně tříděny a dále zpracovávány tradičními postupy v místě původu. To vše lidmi, pro něž je vanilka podstatným smyslem života.

Skladování:

Uchovávejte v suchu, temnu a při teplotě do 20 °C. V neotevřeném obalu vydrží až 24 měsíců. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

Udržitelnost a příroda

Pěstováno v souladu s přírodou, s respektem k tradičnímu způsobu sklizně a zpracování.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: